Top Office Topmeiden voor topfuncties

Toppers

Gedegen onderzoeker op het gebied van wetgeving en administratieve organisatie in profit en non-profit.

Foto_helmi_van_bergen_photoHelmi van Bergen

Ik kan de juiste diepgang geven aan onderzoek alsmede de praktische vertaling naar de interne klant doen. Dit stelt mij in staat juridische en administratieve processen effectief in te richten.

Mijn adviezen en resultaten zijn altijd weloverwogen en goed onderbouwd. Ik ben sterk in het zoeken naar mogelijkheden om de vraag van de klant zodanig te verwoorden dat deze juridisch geborgd wordt.

In mijn werk en in de omgang met anderen, ben ik betrokken en consciëntieus. Ik ben een prettige gesprekspartner op ieder niveau omdat ik goed kan luisteren, rustig en evenwichtig ben. Nu ben ik op zoek naar een functie waarin ik een bijdrage aan de organisatie kan leveren op het gebied van onderzoek, analyse en advisering op juridisch gebied.

Hiervoor heb ik de volgende competenties:
• Ik kan nieuwe vakkennis snel opnemen.
• Ik heb een groot analytisch vermogen en ben in staat om een probleem, situatie of proces te ontleden, de samenhang tussen de verschillende componenten te begrijpen met oog voor de grote lijnen en het detail.
• Mijn schriftelijk uitdrukkingsvaardigheid in beleids- of adviesstukken is sterk door het verwerken van gegevens tot praktisch toepasbare informatie.
• Verder ben ik vaardig in gericht adviseren door goed te luisteren, de situatie vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en bevindingen helder en begrijpelijk te formuleren in mogelijke verbeteringen.

Viertalige (directie) secretaresse

Foto_marlies_lijten_photoMarlies Lijten

Talenknobbel

Marlies beheerst de Franse, Duitse en Engelse taal en komt dus in een internationale omgeving het best tot haar recht. Zowel als (directie-)secretaresse, management assistente als in een commerciële omgeving past zij uitstekend. Zij is gewend om op alle niveaus te communiceren met klanten en collega’s en is zeer representatief.

Omdat zij inmiddels de 55 is gepasseerd, is het financieel aantrekkelijk om haar ervaring te benutten (2 maanden gratis proefplaatsing, 7000 euro per jaar minder werkgeverslasten bij 40 uur per week (max 3 jaar) en slechts 13 weken doorbetalen bij ziekte.)

Marlies is beschikbaar voor 20 tot 36 uur (maximaal 4 dagen)

Directiesecretaresse

Suzette_vermaak_photoSuzette Vermaak

Suzette is een zeer representatieve, enthousiaste en gemotiveerde medewerkster die het beste tot haar recht komt in een hectische werkomgeving. Ze ziet deadlines eerder als uitdaging dan als struikelblok.

Directiesecretaresse, Management assistente, Personal assistent

Fulltime beschikbaar

De onmisbare spil

Foto_marjo_knippenberg_photoMarjo Knippenberg

Met gevoel voor humor is Marjo op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als management assistente, secretaresse, administratief medewerkster of baliemedewerkster bij een kleine tot middelgrote organisatie voor 20-32 uur per week.

Ze heeft de nodige ervaring voor deze functies opgedaan in een zakelijke omgeving. Naast gedegen kennis van computerprogramma’s kan ze goed notuleren en corresponderen in het Nederlands en de vreemde talen Engels, Duits en Frans. Een internationaal bedrijf spreekt haar dan ook enorm aan. Door haar sterk empatisch vermogen staat ze daarnaast open voor de vermelde functies op sociaal gebied, waarvoor ze een brede interesse heeft ontwikkeld.
Marjo beschikt over goede communicatieve vaardigheden en maakt gemakkelijk contact met anderen.
Collegialiteit en een prettige sfeer zijn buitengewoon belangrijk. Ze houdt van aanpakken; geef haar een klus en ze klaart hem. Begrippen als flexibiliteit, betrouwbaarheid en prioriteiten stellen, typeren haar.
Zij is een bezige bij. Wanneer ze een afspraak maakt zal ze er alles aan doen om deze ook na te komen.
Per direct beschikbaar; neemt u contact met haar op?

Enthousiaste en resultaatgerichte manager

Foto_jeroen_bokern_photoJeroen Bokern

Mijn hele werkende leven ben ik actief in leidinggevende functies, grotendeels op het commerciële vlak. Leidinggeven kun je niet leren. Je kunt je er wel in verbeteren. Maar je moet er vooral specifieke persoonlijkheidskenmerken en kwaliteiten voor hebben.

Ik kan van mezelf zeggen dat ik een goede manager ben. En dat heb ik ook altijd als feedback van mijn medewerkers gekregen. Het werd ook bevestigd in de testen die ik onlangs heb gemaakt. Daar worden allerlei dure woorden in gebruikt om aan te geven waar ik goed in ben. Ik omschrijf het met één allesomvattend woord: aandacht.

In de vele trainingen die ik in mijn leven heb gehad, was er één waarin ik dit bevestigd zag. Een top tien met argumenten waarom mensen wel of niet iets kopen of ergens gaan werken. Iedereen denkt dat geld op nummer één staat…. Maar wat blijkt? Het staat ergens op nummer acht of negen. Met stip op één staat dus aandacht.

Ik geef aandacht in de ruimste zin van het woord. Ofwel mijn medewerkers faciliteren zodat zij zich volledig kunnen concentreren op en geven voor hun werk. Daarbij ontstaan gemotiveerde medewerkers die ik stimuleer om (zowel in- als extern) klantgedreven te werken met als uitkomst gegarandeerd een goed resultaat op de lange termijn.

Ik kan werkzaam zijn in vrijwel elke branche of bedrijf.
Dus ook bij u! Op zoek naar deze ontbrekende schakel?

Laten we dan nader kennismaken!

Vriendelijke secretaresse met een brok ervaring

Foto_lidy_sijstermans_8_11_13_photoLidy Sijstermans

Lidy is een zeer flexibele, gedreven, gestructureerde en empatische vrouw. Cliëntvriendelijkheid staat hoog in haar vaandel. Ze is representatief met een goede telefoonstem. Ze denkt in mogelijkheden en niet in problemen.

Lidy is op zoek naar een verantwoordelijke, zelfstandige en much-to-do baan.

Omdat zij de leeftijd van 55 is gepasseerd, bestaan er veel aantrekkelijke financiële voordelen ter ontlasting van de loonkosten.

Lidy is beschikbaar voor 20-36 uur als (directie)secretaresse/telefoniste/receptioniste/
gastvrouw

Enthousiaste people-manager

Foto_peter_soudant_photoPeter Soudant

Ik ben een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid die al meer dan 35 jaar actief is in diverse management functies.

Ik ben een bruggenbouwer, iemand die bindt en verbindt. Men typeert mij als een echte people-manager. Samen met mensen oplossingen en verbetermogelijkheden bedenken, dat is mijn passie.

Graag werk ik als manager in een ambitieuze omgeving waar ik mijn kwaliteiten, competenties en ervaring kan inbrengen. Ik ben breed inzetbaar en meteen beschikbaar.

Mijn competenties: analytisch vermogen, organisatiebewustzijn, besluitvaardigheid, plannen en organiseren, resultaatgerichtheid, overtuigen, initiatief, stressbestendig.

Gedreven en resultaatgerichte (account)- (sales) manager

Paul_walraven_photoPaul Walraven

Geruime tijd actief in diverse functies op het gebied van (account)- (sales) management.
Door mijn kennis en ervaring breed inzetbaar; passie en uitdaging zijn belangrijk items in mijn werk.

Of het nu gaat om advies bij bedrijfsvoering, managementtaken, initiëren van veranderingsprocessen of het realiseren van winstgevende structurele groei.

Communicatieve en sociale vaardigheden met tact, overtuigingskracht en gevoel voor verhoudingen zijn mij niet vreemd.
Afwegingen kunnen maken tussen het belang van de medewerkers en het bedrijfsbelang horen daarbij. Mijn competenties komen daarbij volledig tot hun recht.

Werk graag op een constructieve, kritische maar vooral plezierige wijze, daar waar nodig voorop, maar waar nodig samen met anderen.

Integer organisatietalent

Foto__marjo_von_pey_photoMarjo von Pey

Marjo is een betrouwbare, representatieve, integere generalist met een organisatietalent. Ze functioneert het beste in een coördinerende, ondersteunende, dienstverlenende, facilitaire functie. Haar enthousiasme, zorgvuldigheid en oog voor intermenselijke verhoudingen zijn haar kracht.

Ze is een belangrijke spil in de dagelijkse gang van zaken, met ruime ervaring op het gebied van facilitaire zaken, financiën, personeelszaken, secretariële werkzaamheden, planning en inkoop.

Ze is beschikbaar voor 32-38 uur per week.

Foto_ed_loijens_photoEd Loijens

Besparingsspecialist vol energie

Foto_jules_schalkx1_photoJules Schalkx

Ik ben een ondernemende man die zijn sporen verdiend heeft binnen sales en purchasing. Deze twee gebieden hebben van mij een besparingsspecialist gemaakt. Vooral voor MKB is op veel vlakken veel besparing te halen.
Wel zoek ik altijd naar de juiste balans tussen opbrengsten en kosten.

Ik ben een hands-on leidinggever die de mens centraal stelt. Duidelijk in mijn afspraken en flexibel om de markt te vertalen in mijn werk. Analytisch onderbouwd en vol energie.

Mijn ideale baan is te vinden bij bedrijven die creatief zijn en waardering hebben voor hun mensen.

4-talige sportieve breed inzetbare medewerkster

Foto_nadia_marnette_photoNadia Marnette

Nadia Marnette is 48 jaar, gehuwd en moeder van 2 volwassen dochters. Doordat zij in verschillende, meestal kleinere, organisaties heeft gewerkt waar zij met vele
werkzaamheden kennis heeft gemaakt, is zij breed georiënteerd.

Tot nu toe werkte Nadia als secretaresse, administratief medewerkster, financieel medewerkster en receptioniste.
Nadia zoekt een parttime baan (20 à 24 uur p.w.).

Zij houdt van klantencontact en doordat zij 4 talen spreekt kan zij ook in een internationale organisatie ingezet worden.
Op dit moment volgt zij een opfriscursus Engels en in november a.s. hoopt zij de opleiding medewerker personeelszaken af te ronden. Doordat zij een fanatiek hardloopster is, heeft zij een zeer goede conditie en gezondheid.

Spontane veelzijdige assistente

Foto_ellen_photoEllen Kohlen-Vromen

Ellen is een spontane, gemotiveerde en respresentatieve vrouw met een ruime ervaring als (Directie/Management)secretaresse en HR assistant.
Zij is op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie voor 32-36 uur per week.
Ellen onderscheidt zich door accuratesse, daadkracht, integriteit en sterk analytisch vermogen.

Zij is op zoek naar een baan als:
HR assistant
Managementassistant
Secretaresse
Directiesecretaresse
Projectsecretaresse
Officemanager

Zeer gedreven ervaren secretaresse

Foto_elsa_colson_photoElsa Colson

Elsa is een zeer gedreven, enthousiaste, vrolijke vrouw die heel graag weer met plezier aan het werk wil.

Door een teruglopende orderportefeuille en daardoor een grote reorganisatie bij haar werkgever is ze na bijna 28 jaar trouwe dienst haar baan kwijt geraakt.

Haar performance, professionaliteit, zorgvuldigheid en positieve uitstraling werden door haar collega’s erg gewaardeerd. Daarnaast is ze open, eerlijk, respectvol en een echte duizendpoot!

Ze is op zoek naar een uitdagende kantoorbaan voor 20 tot 40 uur per week en per direct beschikbaar.

Functies waarin Elsa interesse heeft, zijn:
secretaresse/management assistente/directiesecretaresse/personal assistant/
medisch secretaresse/ administratief medewerkster /Front Office medewerkster.

Te gekke medewerkster

Foto_jolanda_kersten_photoJolanda de Vries

Ik ben een enthousiaste,representatieve en loyale medewerkster voor
uw receptie. Mijn jarenlange werkervaring geeft mij een voorsprong op
jongere collega’s.
Zeer flexibel, praktisch géén ziekteverzuim en voor u als werkgever een
financieel voordeel voor maximaal 3 jaar ( 7000,00 per jaar).
Ga een gesprek met mij aan, waaruit mijn warme persoonlijkheid u zal verrassen.

Jolanda is fulltime beschikbaar

Veelzijdige topper

Foto_janine_photoJanine Diependaal

Janine is een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid, die graag relaties opbouwt en onderhoudt, streeft naar 100% klanttevredenheid zowel intern als extern, ruime commerciële en communicatieve vaardigheden bezit, kwaliteits- en resultaat gericht is, ondernemend is en een grote affiniteit voor vreemde talen heeft. Zij is op zoek naar een functie waarbij haar ruime werkervaring binnen een breed werkgebied goed benut kan worden. Verder staat zij positief in het leven, houdt zij van reizen en gaat zij geen uitdaging uit de weg!
Ze is fulltime beschikbaar en werkgebieden: sales, inkoop, customer service,
Functies: teamlead, account manager, office manager, PA, Eventmanager. Projectmanager

Energieke, gedreven accountmanager

Foto_herman_moors_photoHerman Moors

Ik ben een energieke commerciële man die sympathiek in de omgang met anderen is, recht door zee, resultaat gericht en altijd optimistisch.

Een accountmanager en relatiebeheerder, een “bruggenbouwer” tussen vraag en aanbod en tussen zakelijke relatie en klant. Een goede organisator die zijn prioriteiten kan stellen en zowel zelfstandig als in teamverband accuraat en structureel kan werken.

Ik ben een integer en betrouwbaar man met een flexibele werkhouding, die zich kenmerkt door een grote mate van gedrevenheid en ambitie, verantwoordelijkheidsgevoel en een goed analytisch denkvermogen om vraagstukken op te lossen en om doelstellingen te bereiken.

zeer gedreven PA of directiesecretaresse

Margaret_photoMargaret d'Costa

Margaret is een zeer gedreven,behulpzame vrouw, die ontzettend sterk in haar schoenen staat. Ze weet wat ze wil en zal ook alles doen om iets te bereiken.
Het is een echte Personal assistant/ directie secretaresse op zeer hoog niveau. Ze is op zoek naar een 1 op 1 situatie, daarin kan ze het beste haar talenten in kwijt.

Margaret is fulltime beschikbaar

gemotiveerde duizendpoot

Fiona_photoFiona Gilissen

Fiona is een zeer gemotiveerde, sociale,representatieve dame die een functie zoekt binnen een internationale organisatie,waarin ze vaak haar talen kan spreken. Daarnaast zou ze graag naast haar secretariële taken ook pr en inkoop activiteiten verichten. Een stukje marketing en het organiseren van events mag hier ook zeker in aan bod komen. Fiona is flexibel en beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden.

Fiona is op zoek naar een functie voor 32-40 uur

Functies waarin Fiona interesse heeft zijn o.a.:

Directiesecretaresse, Management assistente,Office manager, personal assistant

Kantoorkracht

Top Office
Vestigingen
Singel 540
1017 AZ Amsterdam
Fellenoord 130
5611 ZB Eindhoven
Australiëlaan 60
6199 AA Maastricht-Airport
T: 043 - 321 10 75
F: 043 - 327 02 33
info@top-office.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief archief »

Top Office is specialist in werving, selectie en detachering van management ondersteunend personeel. Een specialist die precies begrijpt wie u zoekt en wat kandidaten motiveert.

Meer over Top Office »

Download Folder